gratare de gradina / seminee / piatra naturala

Despre Noi

De ce noi? De ce UMG ?
Raspunsul este simplu : Cu noi aveti garantia calitatii, inovatia in pietrarie, seriozitatea si corectitudinea.

Totul a pornit ca o afacere de familie. Activam in domeniul semineelor si pietrariei din anul 1998. Sub indrumarea atenta a omului care a detinut monopolul constructiilor de seminee de pe Valea Prahovei si Bucuresti ducem mai departe traditia semineelor cu ajutorul unei echipe tinere de pietrari profesionisti. Sunt puse pe site cateva dintre lucrarile de seminee executate de catre acesta inca din 1998.
Compania UMG Art Design SRL produce si comercializeaza seminee si piatra naturala numai pe baza de comanda.
Ne ocupam exclusiv de clienti care doresc sa-si realizeze ceva spectaculos si elegant in umila lor locuinta.
Realizarea design-ului unui semineu consta in imbinarea tuturor elementelor arhitecturale ale locuintei , elemente interioare si exterioare ce pot avea tendinte moderniste, clasice, contemporane sau rustice precum si al stilului de viata al beneficiarului.
Executam modele de seminee tip sculptura special pentru cei pasionati de frumusetea stilurilor arhitecturale, stilul Doric, stilul Ionic, stilul Corintic ce reprezinta arhitectura Greciei antice.
Se pot executa sculpturi in piatra pentru : seminee clasice, fatade case , ancadramente geamuri si usi, solbancuri, moloane, coloane, trepte.
Suntem renumiti pentru realizarea celor mai dificile tipuri de sculpturi in piatra pentru seminee si nu numai. Realizarea de sculpturi moderniste reprezinta scopul nostru
Executam seminee, seminee clasice, seminee moderne, semine rustice, barbeque-uri de gradina ( se poate si stil medieval ), montaje de cosuri de fum ceramic si de inox.
Pretul unui semineu este estimat dupa modelul sau tipul de semineu ales, materialele folosite pentru semineu, focarul pentru semineu, gabaritul acestuia, ianltime camerei.
Pretul unui semineu tip sculptura este dat de gradul de dificultate al lucrarii, timpul de executie si materialul ales.
Preturile cosurilor de fum pornesc de la 40 euro/ml si pot ajunge la 200 euro/ml, pretul cosului de fum variind in functie de tipul cosului def fum ales si inaltimea acestuia.
Firma a luat fiinta in 2013, an cu noroc pentru unii dintre noi si continuam ceea ce ne plce sa facem.

Putem efectua orice fel de montaj de: seminee, seminee pe lemne, seminee vatra deschisa, seminee din marmura, seminee din granit, seminee rustice, cosuri de fum, precum si montaje de pardoseli, trepte, pavaje, glafuri, ancadramente, etc.

Montajele au calitate Germania la preturi Romanesti

Fiind importatori de calcar Vratza – Bulgaria putem sa va livram acest material la preturi de exceptie.

Suntem faimosi pentru sculpturile si creatiile arhitecturale lucrate in piatra si marmura.

Putem realiza orice fel de semineu tip sculptura si elemente arhitecturale.

Nu ezitati sa ne contactati !