gratare de gradina / seminee / piatra naturala

Portofoliu

Sunt prezentate o parte din lucrarile executate de UMG Art Design
Compania UMG Art Design SRL produce si comercializeaza seminee si piatra naturala numai pe baza de comanda.
Ne ocupam exclusiv de clienti care doresc sa-si realizeze ceva spectaculos si elegant in umila lor locuinta.
Realizarea design-ului unui semineu consta in imbinarea tuturor elementelor arhitecturale ale locuintei , elemente interioare si exterioare ce pot avea tendinte moderniste, clasice, contemporane sau rustice precum si al stilului de viata al beneficiarului.
Executam modele de seminee tip sculptura special pentru cei pasionati de frumusetea stilurilor arhitecturale, stilul Doric, stilul Ionic, stilul Corintic ce reprezinta arhitectura Greciei antice.
Se pot executa sculpturi in piatra pentru : seminee clasice, fatade case , ancadramente geamuri si usi, solbancuri, moloane, coloane, trepte.
Suntem renumiti pentru realizarea celor mai dificile tipuri de sculpturi in piatra pentru seminee si nu numai. Realizarea de sculpturi moderniste reprezinta scopul nostru
Executam seminee, seminee clasice, seminee moderne, semine rustice, barbeque-uri de gradina ( se poate si stil medieval ), montaje de cosuri de fum ceramic si de inox.
Pretul unui semineu este estimat dupa modelul sau tipul de semineu ales, materialele folosite pentru semineu, focarul pentru semineu, gabaritul acestuia, ianltime camerei.
Pretul unui semineu tip sculptura este dat de gradul de dificultate al lucrarii, timpul de executie si materialul ales.
Preturile cosurilor de fum pornesc de la 40 euro/ml si pot ajunge la 200 euro/ml, pretul cosului de fum variind in functie de tipul cosului def fum ales si inaltimea acestuia.